Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Sibelius-Akatemian tohtoriopas: Tallenteiden arvioinnin järjestäminen

Sibelius-Akatemian tohtoriopas on jatko-opiskelijoiden, tohtorikoulun henkilökunnan sekä jatkotutkintojen tarkastajien tietopaketti tohtoriopinnoista ja tohtorikoulun toiminnasta.

Tallenteiden arvioinnin järjestäminen

Tasoltaan korkealuokkainen äänite voi korvata yhden taiteellisen tutkinnon konserteista. Yleensä äänitteet julkaistaan jollakin kaupallisella levymerkillä tai SibaRecords-levymerkillä. Äänitteen tuottamisesta vastaa tutkinnon tekijä.

Taiteelliseen opin- ja taidonnäytteeseen kuuluvien tallenteiden arviointi järjestetään siten, että opiskelija täyttää "jatkotutkintokonsertti" -lomakkeen ja jättää lomakkeen ja tallenteet DocMus-tohtorikoulun toimistoon. Tohtorikoulu kutsuu koolle arviointilautakunnan. Tallenteiden arvioinnissa noudatetaan samaa menettelyä kuin konserttien arvioinnissa.