Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Sibelius-Akatemian tohtoriopas: Tiedotus

Sibelius-Akatemian tohtoriopas on jatko-opiskelijoiden, tohtorikoulun henkilökunnan sekä jatkotutkintojen tarkastajien tietopaketti tohtoriopinnoista ja tohtorikoulun toiminnasta.

Koulutusta koskevan tiedon välittäminen niin henkilökunnalle kuin opiskelijoillekin toimii tehokkaasti  sähköpostilistojen avulla. Myös Uniarts-kotisivuja, Artsia ja opinto-opasta päivitetään jatkuvasti koulutusta koskevien tietojen osalta. Opiskelijan tulee seurata uniarts-sähköpostiosoitteeseensa saapuvaa postia.

Opiskelu tohtorikouluissa on luonteeltaan itsenäistä. Opiskelijoita rohkaistaan suunnittelemaan ja edistämään opintojaan oma-aloitteisesti ja aktiivisesti, seuraamaan tohtorikoulun tiedotusta, hyödyntämään opinto-ohjausta ja verkostoitumaan sekä tohtorikoulussa toimivien että muiden tahojen kanssa.

Molempien tohtorikoulujen koko opetustarjonta löytyy Taideyliopiston opinto-oppaasta

Jatkaaksesi opinto-oikeuttasi ja saadaksesi kaiken informaation sekä käyttöoikeudet eri järjestelmiin muista ilmoittautua läsnäolevaksi ennen jokaisen lukuvuoden alkua Weboodissa.