Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Sibelius-Akatemian tohtoriopas: Jos haluat vaikuttaa

Sibelius-Akatemian tohtoriopas on jatko-opiskelijoiden, tohtorikoulun henkilökunnan sekä jatkotutkintojen tarkastajien tietopaketti tohtoriopinnoista ja tohtorikoulun toiminnasta.

Usein suora yhteydenotto opettajaan tai jatkokoulutuksen tukipalveluihin on paras ja nopein tapa vaikuttaa. Tohtorikoulun syyslukukauden aluksi järjestettävät avajaiset ja muut yhteiset tilaisuudet tarjoavat lisäksi tilaisuuden henkilökunnan ja opiskelijoiden väliseen ajatustenvaihtoon. Tohtorikoulun toimiston oven ulkopuolella T-talon 3. kerroksessa on myös palautelaatikko. Lisäksi opettajat keräävät kurssikohtaista palautetta ja antavat palautteen palautetta kurssien yhteydessä.

Opiskelijoita rohkaistaan järjestämään omia tapaamisia ja opintopiirejä.

Tohtorikoulujen opiskelijoilla on edustus mm. Taideyliopiston tutkimuksen ja tohtorikoulutuksen ohjausryhmässä (TTOR) sekä Sibelius-Akatemian johtokunnassa ja sen tohtorikoulutus- ja tutkimusjaostossa.