Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Tutkimusrahoituksen hakemusopas: Suorituspaikan sitoumus

Suorituspaikan sitoumus

Rahoitusta hakiessa vaaditaan aina suorituspaikan (=yliopiston) sitoumus. Sitoumus voi rahoittajasta riippuen olla perinteinen allekirjoitus tai sähköinen hyväksyntä. Jotkut rahoittajat eivät edellytä kumpaakaan, vaan luottavat siihen, että hakija on noudattanut taustaorganisaationsa hyväksymisprosessia. Myös silloin on noudatettava Taideyliopiston hyväksymiskäytäntöjä. Sitoumuksen antaja riippuu hankkeen budjetin suuruudesta, siitä mihin hanke Taideyliopistossa sijoittuu sekä siitä, onko kyseessä henkilökohtainen apuraha vai Taideyliopistolle myönnettävä rahoitus. Aloita hakemuksen suunnittelu hyvissä ajoin ja keskustele myös sitoumuksen saamisesta jo aloittaessasi hakemuksen tekoa. Sitoumuksella yliopisto hyväksyy rahoittajan ehdot ja usein myös omarahoitusosuuden, joten on tärkeää varmistaa, että ehtoja voidaan noudattaa ja etenkin omarahoituksen olemassaolo.

Lisätietoa sitoumuksen antajasta Taideyliopistossa: ks. välilehti Sopivan rahoitusmuodon löydyttyä tai hakuohjeet Artsissa.

Yhteyshenkilöt

Tutkimusrahoituksen asiantuntijat Tiia Saarinen ja Kirsi Rinne ja akatemioiden yhteyshenkilöt