Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Tutkijan hankeopas: Johdanto ja yhteystiedot

Hankeoppaan yhteyshenkilö

Tutkimuspalvelut
Johanna Rauhaniemi, koordinaattori
p. 050 516 9339

Oppassa yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteet ovat ilman erillistä mainintaa muotoa: etunimi.sukunimi@uniarts.fi.

Johdanto

Hankeopas tukee ulkopuolista tutkimusrahoitusta saaneita Taideyliopiston tutkijoita laadukkaassa tutkimushankkeen (-projektin) hallinnassa. Opas on laadittu ensisijaisesti yhteisrahoitteisissa (sisältää yliopiston omaa rahoitusta ja ulkopuolista rahoitusta) tutkimushankkeissa työskenteleville tutkijoille ja tutkimushankkeiden vastuullisille johtajille. Myös Taideyliopistoon affilioitunut tutkija voi hyödyntää ohjeita. Oppaassa tarkastellaan koko tutkimushankkeen elinkaarta hankkeen käynnistämisestä sen päättämiseen. Kutakin hankkeen vaihetta tai osa-aluetta koskevaa tietoa löydät vihreiden ja sinisten palkkien alta.

Taideyliopiston tutkijoiden käytössä on myös Tutkimusrahoituksen hakemusopas. Oppaassa käydään läpi rahoituksen hakuprosessi eri vaiheineen, rahoittajia ja heidän hakuaikojaan. Oppaasta löytyy tietoa myös henkilökohtaisten apurahojen hakijoille. Tarkempia hakuohjeita saa akatemioista ja tutkimuskeskuksista.