Skip to main content

Tutkijan hankeopas: Johdanto ja yhteystiedot

Hankeoppaan yhteyshenkilö

Tutkimuspalvelut
Johanna Rauhaniemi, koordinaattori
p. 050 516 9339

Oppassa yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteet ovat ilman erillistä mainintaa muotoa: etunimi.sukunimi@uniarts.fi.

undefined

Johdanto

Hankeopas tukee ulkopuolista tutkimusrahoitusta saaneita Taideyliopiston tutkijoita laadukkaassa tutkimushankkeen (-projektin) hallinnassa. Opas on laadittu ensisijaisesti yhteisrahoitteisissa (sisältää yliopiston omaa rahoitusta ja ulkopuolista rahoitusta) tutkimushankkeissa työskenteleville tutkijoille ja tutkimushankkeiden vastuullisille johtajille. Myös Taideyliopistoon affilioitunut tutkija voi hyödyntää ohjeita.

Oppaassa tarkastellaan koko tutkimushankkeen elinkaarta hankkeen käynnistämisestä sen päättämiseen. Kutakin hankkeen vaihetta tai osa-aluetta koskevaa tietoa löydät sinisten palkkien alta.

Taideyliopiston tutkijoiden käytössä on myös Tutkimusrahoituksen hakemusopas. Oppaassa käydään läpi rahoituksen hakuprosessi eri vaiheineen, rahoittajia ja heidän hakuaikojaan. Oppaasta löytyy tietoa myös henkilökohtaisten apurahojen hakijoille. Tarkempia hakuohjeita saa akatemioista ja tutkimuskeskuksista. Myös Taideyliopiston Artsista löytyvät Taideyliopiston ohjeet tutkimusrahoituksen hakijalle.