Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Kuvataide: Kirjat

Kuvataiteen LibGuides

Kirjat tiedonlähteinä

Kuvataiteen painettu ja sähköinen aineisto painottuu Kuvataideakatemian peruskoulutuksen suuntautumisvaihtoehtoihin liittyvään kirjallisuuteen. Lisäksi kirjaston kokoelmiin kuuluu Kuvataideakatemian taiteellista tutkimusta tukevaa kirjallisuutta ja Praxis-maisteriohjelman tarvitsemaa materiaalia.

Esimerkkejä nykytaiteen suuntauksista, joihin liittyvää kirjallisuutta löytyy Kuvataideakatemian kirjaston kokoelmista ovat mm. ympäristötaide, maataide, tilataide, installaatiot, performanssi, yhteisötaide, käsitetaide, video- ja mediataide ja kokeellinen elokuva.

Info

Löydät aineiston hyllystä, kun katsot Arscasta kirjan saatavuustiedot.

Arscan perushaku

Arsca logo

Taideyliopiston Finna-palvelu Arsca on kirjaston sähköisten ja painettujen aineistojen hakupalvelu, jossa voit myös uusia lainasi, tehdä varauksia ja tallentaa omia suosikkejasi.

 

Esimerkkiaineistoa

Jos kirja on lainassa kannattaa tehdä varaus Arscassa.

 

Kuvataiteen e-kirjoja

Taideyliopiston kirjaston e-kirjat löytyvät Arscan etusivun perushaulla ("Kirjaston kokoelmat" -haku).

Kaikkia e-kirjoja voi edelleen hakea myös kansainvälisten e-aineistojen haulla, sekä suoraan e-kirjojen omissa käyttöliittymissä, joihin pääset kirjaston tietokantalistan kautta.

Ohjeita e-kirjojen lataamiseen  löydät tästä oppaasta: Elektroniset aineistot, e-kirjat

 

Esimerkkejä kirjaston e-kirjakokoelmasta

Tee hankintaehdotus

Jos et löydä Taideyliopiston kirjaston kokoelmista tarvitsemaasi aineistoa, voit ehdottaa kirjastolle sen hankkimista.

Lähetä hankintaehdotuksesi

Saavutettavuusseloste | Accessibility statement