Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Kuvataide: Lehdet

Kuvataiteen LibGuides

Info

 

 

 

 

Kuvataiteen painettuja lehtiä saa lainata.

Arscan lehdet

Arsca logo

Taideyliopiston Finna-palvelu Arscasta löydät kaikki kirjaston painetut ja elektroniset lehdet.

 

Ohjeita Arscan lehtihakuun

Arscassa on erillinen lehtilista, johon pääset klikkaamalla etusivulta hakulaatikon alta linkkiä Lehdet.

Listalla ovat kaikki Taideyliopistossa käytettävissä olevat lehdet, sekä painetut että elektroniset.

HAKU lehden nimellä tai nimen osalla (esim. "american art" tai "october") TAI voit klikkailla oikeasta reunasta erilaisia aihealue- ym. rajauksia.

 

Painetun lehden tunnistat siitä, että lehden nimen alla lukee Aikakauslehti eikä E-kausijulkaisu. Painetun lehden saatavuustiedot saat klikkaamalla lehden nimeä.

Lehdet tiedonlähteinä

Kirjastoon tilattavien painettujen lehtien laina-aika on 2 viikkoa. Uusimpia numeroita ei lainata, mutta niitä voi lukea kirjastossa.

Painettujen lehtien tiedot löydät Arscasta.

Helsingin Sanomat on luettavissa kirjastossa, mutta sitä ei lainata. Kirjastoon on tilattu ainoastaan painettu versio lehdestä.

Kuvataiteen e-lehtiä

Kirjaston tietokannoista kuten EBSCOn Academic Search Elite ja JSTOR on myös saatavilla taiteen alan lehtiä e-versioina. Etäkäyttö edellyttää uniarts-tunnuksia. Esimerkkejä tietokannoissa olevista taiteen alan lehdistä:

Art Journal

The Art Bulletin

Journal of Aesthetics and Art Criticism (Full Text with a 12 Month delay due to publisher restrictions, "embargo")

Julkaisufoorumi

Julkaisufoorumi sivulla voit hakea suomalaisen tiedeyhteisön arvioimia tieteellisiä lehtiä, sarjoja, konferensseja ja kirjakustantajia. Julkaisufoorumi on tutkimuksen avoimuutta ja laadunarviointia tukeva julkaisukanavien tasoluokitus.

Saavutettavuusseloste | Accessibility statement