Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Kuvataide: Opinnäytteet

Kuvataiteen LibGuides

Info

 

Opinnäytteet tiedonlähteinä

Kuvataiteen maisterin opinnäytteet

Kuvataideakatemian kuvataiteen maisteritason opinnäytteitä säilytetään Sörnäisten kampuskirjastossa kolmen vuoden ja kuluvan vuoden ajan. Vanhemmat opinnäytteet sijaitsevat Taideyliopiston arkistossa. (1995-2012 Kaikukadulla ja 2013 alkaen Nervanderinkadulla).

Kirjasto säilyttää myös Kuvataideakatemian kuvataiteen tohtorin tutkintojen opinnäytteiden dokumentaatioista ja kirjallisista osioista aina yhden kappaleen. Dokumentaatioita ei lainata. HUOM! Kirjaston omatoimiaikana opinnäytteitä ei ole mahdollista lukea.Omatoimiaikana on mahdollista katsoa ainoastaan julkaisuarkistoon tallennettuja opinnäytteitä.

Vuodesta 2014 alkaen Kuvataiteen maisteritason opinnäytteiden dokumentaatioiden viitetiedot löytyvät Arscasta.

Kokotekstinä (pdf) maisteritason opinnäytteitä on tallennettu syksystä 2015 alkaen myös Taideyliopiston Taju-julkaisuarkistoon, jos opiskelija on antanut siihen luvan.

Kuvataiteen tohtorin opinnäytteet

Tajusta löytyvät kokoteksteinä kaikki Kuvataideakatemian tohtorin opinnäytteet, jotka on ollut mahdollista julkaista Tajussa.
 
Kuvataiteen tohtorin opinnäytteet Arscassa.
Kaikista Kuvataideakatemian tohtoreiden opinnäytteistä löytyvät viitetiedot Arscasta.

Arscan perushaku

Arsca logo

Taideyliopiston Finna-palvelu Arsca on kirjaston sähköisten ja painettujen aineistojen hakupalvelu, jossa voit myös uusia lainasi, tehdä varauksia ja tallentaa omia suosikkejasi.

 

Maisterin opinnäytteet kirjastossa

Lisätietoja opinnäytteiden lukemisesta kirjastossa tulossa syksyllä 2021.

Ohjeita maisteritason opinnäytteiden hakuun

Jos haluat lukea maistereiden lopputöiden dokumentaatioita kokoteksteinä heti suoraan omalta koneeltasi, kannattaa opinnäytteitä hakea suoraan Taideyliopiston Taju-julkaisuarkistosta. Tajusta löydät opinnäytteiden dokumentaatiot pdf-muodossa.

Hakuesimerkki Tajun hakusivulla: sanahaku: sukunimi Kokoelma: nykyinen kokoelma

Opinnäytteiden viitetiedot (vuodesta 2014 alkaen) löytyvät Arscasta.

  • Hakuesimerkki 1: Hae seuraavalla fraasilla: "kuvataiteen maisterin opinnäytetyö"
  • Hakuesimerkki 2: "kuvataiteen maisterin opinnäytetyö" tila-aika
  • (vaihtoehtoisesti voit lisätä sanan: kuvanveiston, taidegrafiikan, maalaustaiteen, praxis)
  • Saamiasi hakutuloksia voit rajata Rajaa hakua -toiminnolla. Esimerkiksi voit valita vain tietyn kielisiä dokumentaatioita.

 

Saavutettavuusseloste | Accessibility statement