Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Esittävät taiteet: AV-aineisto

Laina-ajat

Valokuva: Antti-Veikko Salo / Uniarts Helsinki

AV-aineiston laina-aika on 14 vuorokautta.

Kirjaston AV-huoneessa voit katsella ja kuunnella kirjaston AV-aineistoa.

Esittävien taiteiden videotietokannat

Kirjasto tarjoaa pääsyn seuraaviin esittävien taiteiden videotietokantoihin. Taideyliopiston opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää tietokantoja myös etänä esimerkiksi kotoa omilla Uniarts-tunnuksilla. Kaikille kirjaston asiakkaille tietokantoihin on pääsy Taideyliopiston kirjaston kaikista kirjastoyksiköistä.

 

Dance in Video
Tanssiproduktioiden videotaltiointeja.

Theatre in Video
Näytelmien videotaltiointeja

Routledge Performance Archive (Routledge Taylor & Francis Group)
Routledge Performance Archive tarjoaa pääsyn tutkimaan nykyisiä ja menneitä audiovisuaalisia aineistoja esittävien taiteiden alalta (mm. videolähetyksiä ja kuvamateriaalia) ja sisältää myös kriittisiä kommentteja.

Opinnäytteiden taiteelliset osiot

Uusimmat Teatterikorkeakoulun maisteritason opinnäytteiden taiteelliset osiot löytyvät opinnäytteiden luokasta, yleiskokoelmasta DVD-formaatissa (ei lainata). Jos taiteellisen osion sijaintitiedoissa lukee "varasto", löytyy taltiointi kirjaston varastokokoelmasta. Ota tässä tapauksessa yhteys kirjaston asiakaspalveluun.

Arscan perushaku

Arsca logo

Taideyliopiston Finna-palvelu Arsca on kirjaston sähköisten ja painettujen aineistojen hakupalvelu, jossa voit myös uusia lainasi, tehdä varauksia ja tallentaa omia suosikkejasi.

 

Esittävien taiteiden DVD-aineisto

Kirjaston DVD-aineistoon kuuluu paljon elokuva- ja esitystaltiointeja. Ne löytyvät Arscasta esimerkiksi hakemalla elokuvan nimen alulla ja ohjaajan sukunimen alulla.

 

Saavutettavuusseloste | Accessibility statement