OHO Music sisältää yli 60 käsikirjan elektroniset versiot vuodesta 2012 alkaen. Käsikirjojen artikkelit ovat vertaisarvioituja, ja tekeillä olevien käsikirjojen valmiit katsausartikkelit julkaistaan palvelussa ilman viivettä.
Käsikirjoja ja niiden yli 2000 yksittäistä artikkelia voi selata tai hakea suoraan OHO Musicin käyttöliittymässä. Käsikirjat on haravoitu myös Taideyliopiston Finna-palvelu Arscaan, mistä niitä voi hakea käsikirjan nimellä. Artikkeleita voi lukea, ladata ja tulostaa myös etäyhteydellä Taideyliopiston verkkoon kirjautuneena.
Suuri osa alla luetelluista teoksista löytyy Oxford Handbooks Online Music -tietokannasta.
- Handbook of Music and Emotion
- International Handbook of Research on Arts Education Vol 1 & 2
- MENC Handbook of Musical Cognition and Development
- MENC Handbook of Research on Music Learning Vol 1 & 2
- New Handbook of Research on Music Teaching and Learning
- Oxford Handbook of Care in Music Education
- Oxford Handbook of Children’s Musical Culture
- Oxford Handbook of Choral Pedagogy
- Oxford Handbook of Community Music
- Oxford Handbook of Musical Identities
- Oxford Handbook of Music Education Vol 1
- Oxford Handbook of Music Education Vol 2
- Oxford Handbook of Music Performance Vol 1
- Oxford Handbook of Music Performance Vol 2
- Oxford Handbook of Music Psychology
- Oxford Handbook of Music Therapy
- Oxford Handbook of Philosophy in Music Education
- Oxford Handbook of Singing
- Oxford Handbook of Social Justice in Music Education
- Oxford Handbook of Technology and Music Education
- Oxford Handbook of the American Musical
- Oxford Handbook of the British Musical
Linkki avautuu uuteen ikkunaan