Skip to main content

RefWorks-opas: Arsca

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin aloitat tiedonhaun, kannattaa sinun kirjautua sisään Arscaan. Viitteiden vienti RefWorksiin on mahdollista vain sisään kirjautuneena. Kirjautumalla Arscaan voit myös tallentaa tekemäsi haut ja niiden tulokset. Katso Arscasta lisätietoja kirjautumisesta.

Useiden viitteiden vienti samanaikaisesti

Kun Arscasta halutaan viedä useampia viitteitä kerralla RefWorksiin, pitää viitteet ensin tallentaa Arscan Suosikit-listaan.

1. Klikkaa nastan kuvaa haluamasi viitteen nimen perässä hakutuloslistalla. Valitse Tallenna (halutessasi voit myös luoda useita suosikkilistoja).

 

2. Kun olet tallentanut haluamasi viitteet suosikkeihin, klikkaa nimeäsi näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse Oma tili, ja pääset suoraan Suosikit-välilehdelle.

 

3. Valitse haluamasi viitteet (tai "Valitse sivu" jos haluat viedä RefWorksiin kaikki viitteet), klikkaa ensin Vie valitut -painiketta, ja pop-up-ikkunasta Vienti-painiketta.

Suosikit listasta voit myös lähettää viitteet sähköpostilla itsellesi tai toiselle.

 

4. Jos olet valmiiksi kirjautuneena RefWorksiin, siirryt nyt RefWorksin Last imported -kansioon. Jos et ole kirjautuneena, valitse Export to the new RefWorks ja kirjaudu sisään Taideyliopiston tunnuksilla (Use login from my institution).

Yksittäisen viitteen vienti

1. Kun haluat viedä RefWorksiin yhden viitteen kerrallaan, avaa viite klikkaamalla teoksen nimeä. Viitetietojen ylälaidassa olevilla painikkeilla voit mm. tallentaa viitteen suosikkeihin, lähettää sen sähköpostilla tai tulostaa sen.

2. RefWorks vientiä varten klikkaa Vie viite -painiketta ja valitse Vienti: RefWorks. Jos et ole kirjautuneena RefWorksiin, valitse Export to the new RefWorks ja kirjaudu Taideyliopiston tunnuksilla. Jos olet jo kirjautuneena, päädyt suoraan RefWorksin Last imported -kansioon.