Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

RefWorks-opas: Arsca

Yksittäisen viitteen vienti

Alla on ohjeet viitteiden viemiseen Arscasta, ja sama toimii myös Finna.fi-palvelussa.

 1. Kun haluat viedä RefWorksiin yhden viitteen kerrallaan, avaa viite klikkaamalla teoksen nimeä. Viitetietojen ylälaidassa olevilla painikkeilla voit mm. tallentaa viitteen suosikkeihin, lähettää sen sähköpostilla tai tulostaa sen.
 2. RefWorks-vientiä varten klikkaa Vie viite -painiketta ja valitse Vienti: RefWorks ja klikkaa Lähetä palveluun RefWorks -painiketta. Valitse Export to the new RefWorks, kirjaudu tarvittaessa RefWorksiin ja valitse kansio johon haluat viedä viitteen.
  Vie viite -ikoni Arscassa.

  "Vienti: RefWorks" -valinta Vie viite -valikossa.

Useiden viitteiden vienti samanaikaisesti

Kun Arscasta halutaan viedä useampia viitteitä kerralla RefWorksiin, pitää viitteet ensin tallentaa Arscan Suosikit-listaan. Kirjaudu tätä varten Arscaan sisään.

 1. Klikkaa nastan kuvaa haluamasi viitteen nimen perässä hakutuloslistalla. Valitse Tallenna (halutessasi voit myös luoda useita suosikkilistoja).
  Hakutulossivu, jossa nastan kuva ympyröity.
 2. Kun olet tallentanut haluamasi viitteet suosikkeihin, klikkaa nimeäsi näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse Oma tili, ja pääset suoraan Suosikit-välilehdelle.
  Oma tili -valikko Arscassa.
 3. Valitse haluamasi viitteet (tai "Valitse sivu" jos haluat viedä RefWorksiin kaikki viitteet), klikkaa ensin Vie valitut -painiketta, ja pop-up-ikkunasta Vienti-painiketta.
  Suosikit listasta voit myös lähettää viitteet sähköpostilla itsellesi tai toiselle.
  Vie valitut -toiminto Arscassa.
 4. Jos olet valmiiksi kirjautuneena RefWorksiin, siirryt nyt RefWorksin Last imported -kansioon. Jos et ole kirjautuneena, valitse Export to the new RefWorks ja kirjaudu sisään Taideyliopiston tunnuksilla (Use login from my institution).

Saavutettavuusseloste | Accessibility statement