Skip to main content

Tutkimusrahoituksen hakemusopas: Hakemuslomakkeet

Hakemuslomakkeet

Hakemuksen hallinnollisten lomakkeiden täyttämiseen saat tarvittaessa apua tutkimuspalveluista.

  • EU:n Horisontti 2020 –hakemusten tekemiseen tarvitaan henkilökohtainen ECAS-tili (European Commission Authentication Service). Lisäksi hakemuksiin tarvitaan organisaatiokohtainen PIC-numero. Taideyliopiston PIC on 949482658. PIC-numeroa käytetään myös muissa EU-hauissa, kuten Creative Europe ja Erasmus+.
  • Joihinkin hakemuksiin tarvitaan myös y-tunnus (business id/organisation registration no.). Taideyliopiston y-tunnus on 2500305-6.
  • Suomen Akatemian verkkoasiointiin liittyviä ohjeita löytyy Taideyliopiston ohjeista Suomen Akatemian syyskuun hakuun sekä Akatemian omasta Hakemuksen osat -ohjeesta.

Yhteyshenkilöt

Myös hakemuslomakkeiden täyttämiseen saa apua tutkimuspalveluista

SibA, CERADA, Historiafoorumi

Tutkimusrahoituksen asiantuntija Tiia Saarinen, tiia.saarinen@uniarts.fi, 040 860 9538

TeaK, KuvA, CfAR

Asiantuntija Kirsi Rinne, kirsi.rinne@uniarts.fi, 050 440 4150

ORCID-tunniste

Joidenkin rahoittajien hakemuslomakkeissa kysytään Orcid-tunnistetta joko pakollisena tai valinnaisena tietona. Orcid-tunniste on tutkijan pysyvästi yksilöivä numerosarja, jonka avulla voit erottua muista. Se ratkaisee esim. nimenvaihdoksiin, samannimisiin tutkijoihin tai nimien erilaisiin kirjoitusasuihin liittyviä sekaannuksia ja liittää aiemman tutkimuksesi sinuun myös organisaatiovaihdosten jälkeen. Lisätietoa Orcidista ja sen luomisesta Artsista ja Taideyliopiston aineistonhallinnan oppaasta.