Skip to main content

Tanssitaide: TeaKin julkaisut, verkko-oppimateriaalit ja Uniarts YouTube-kanava

Info


Valokuva: Veikko Kähkönen

 

Teatterikorkeakoulun uusimpia julkaisuja voi ostaa  Unigrafian verkkokaupasta.

Taideyliopiston YouTube-kanava

Taideyliopiston YouTube-kanavalta löytyvät yliopiston livestreamaukset, kuten avoimet luennot, haastattelut, yliopiston mainosvideot ja esitystaltiointeja.

Teatterikorkeakoulun julkaisut

 

Teatterikorkeakoulun julkaisutoiminnan tavoitteena on tukea Teatterikorkeakoulun perustehtävän toteutumista ja tuoda esille akatemian toimintaa. Julkaisutoiminnalla TeaKissa tehtävän työn tulokset avataan taide- ja tiedeyhteisölle, opiskelijoille ja yhteiskuntaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Julkaisujen keskiössä ovat esittävät taiteet, teatteri- ja tanssialan kehittymistä tukevat tutkimukset ja selvitysraportit sekä taiteellinen tutkimus, ajankohtaiset keskustelunavaukset, näytelmätekstit sekä opetusta täydentävä materiaali.

Osa julkaisuista on saatavilla Open Access -muodossa, vapaasti verkossa. Teatterikorkeakoulun kirjasto myy julkaisuja opiskelijoille, henkilökunnalle ja alumneille alennettuun hintaan.

    

Teatterikorkeakoulun Nivel-sarjassa julkaistaan esittävien taiteiden alan taiteellista tutkimusta.

 

 

Taideyliopiston digitaalisesta arkistosta HELDAsta voi selata opinnäytetöitä ja muita yliopiston julkaisuja, joihin on annettu verkkojulkaisulupa. 

Verkko-oppimateriaalit

Teatterikorkeakoulun verkko-oppimateriaalit löytyvät yliopiston kotisivuilta
> Esittävien taiteiden ala
Oppimateriaalit ovat vapaasti verkossa käytettävissä.

Oppimateriaalit ovat suunniteltu ohjeismateriaaleiksi ja Teatterikorkekaoulun opetuksen tueksi. Materiaalit käsittelevät mm. teatterihistoriaa, lavastusta ja valaistusta. Oppimateriaaleja on suomeksi sekä ruotsiksi.